Toimitustavat

Toimitustavat

Toimitustavaksi voit valita juuri omaan tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Nouto Postin pakettiautomaatista 6,90€

Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green- lähetyksenä. Kun tilauksesi on vähintään 300,00€ tämä toimitustapa on maksuton.

Nouto postista 6,90€

Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä. Kun tilauksesi on vähintään 300,00€ tämä toimitustapa on maksuton.

Postin kotiinkuljetus 11,90€

Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä. Kun tilauksesi on vähintään 300,00€ tämä toimitustapa on maksuton.

Bring perille toimitus 10,85

Bring toimittaa toimituksen perille arkisin klo 8 - 16. Suosittelemme tätä toimitustapaa yritys- ja kunta-asiakkaillemme. Kun tilauksesi on vähintään 300,00€ tämä toimitustapa on maksuton.

Nouto verkkokaupan noutopisteestä 0,00€

Tilaa netin kautta ja nouda. Voit noutaa paketin arkisin klo 9.00 - 15.00 Apricolor Oy:n varastolta osoitteesta Lintulammenkatu 12, 04250 Kerava. Ilmoitamme tekstiviestillä kun pakettinne on  valmiina noudettavaksi.